top of page
20210702_161755.jpg

Casals d'Estiu en anglès

Arriba l'estiu i nosaltres tenim una súper proposta amb els nostres casals! Per nens de 3 a 12 anys, els nostres casals tenen una proposta 100% en anglès.

Els Nostres Casals

Fem casals d'estiu a Barcelona per passar unes vacances 100% en anglès!

Els nostres casals funcionen durant les vacances escolars. Organitzem activitats durant tot el dia 100% en anglès! La nostra prioritat és passar-ho bé, descobrir i jugar mentre anem aprenent anglès de forma natural.

 

Excursions setmanals, activitats de cuina, jocs d’aigua i dies sobre rodes! El casal d’estiu és totalment en anglès i està destinat a nens de 3 a 12 anys. 

casals d'estiu barcelona

-A First Page (Carrer Viladomat 94) 

-Escola Peter Pan (Carrer de la Immaculada 4)

METOTOLOGIA

Aprenem mentre juguem

Mig dia: 9:00 - 14:00
Tot el dia: 9:00 - 17:00

GRUPS

Grups de 10 alumnes dividits per edat.
3 grups d'anglès
1 grup de finés

STORYTIME

Llegir pot ser una gran aventura!

Els contes ens ajuden a contextualitzar i deixar anar la imaginació! A First Page cada dia dediquem una estona a explicar contes, i als nostres alumnes els encanta!

Dates i Temàtiques

SETMANA 1: Charlie & the Chocolate Factory

Setmana del 27 de juny a l’1 de juliol

Amb en Willy Wonka i els Oompa Loompas ens lleparem els dits amb la xocolata! Anirem a la recerca dels 5 Golden Tickets perduts pels comerços del barri per poder aconseguir les roques de xocolata de colors inesperats que ens esperen durant aquesta setmana.

First Page English School logo.png

FIRST PAGE ENGLISH SCHOOL

Carrer de Viladomat, 94

08015 Barcelona

cropped-cropped-Peter-Pan_CAT_1_color-e1615916782521.png

ESCOLA PETER PAN

Carrer de la Immaculada, 4,

08017 Barcelona

Coneix els nostres Monitors

boss.png

Clàudia Muñoz

DIRECTORA

Directora i professora de l’escola. Ha dirigit molts casals a diferents escoles i ha organitzat el nostre per a que sigui una gran aventura. Té moltes ganes d’ensenyar-vos tots els jocs, històries i activitats que ha preparat!!

charlotte.png

Charlotte

Soy Charlotte y soy profesora y coordinadora de First Page. Aunque es mi primer año en First Page, llevo varios años trabajando en la enseñanza. Me encanta poder participar en el viaje de descubrimiento de mis alumnos y estoy muy contenta de formar parte de la familia de First Page.

COORDINADORA

julia.png

Júlia Muñoz

MONITORIA

La Júlia és la monitora amb més energia que trobareu! Sap un munt de jocs i li encanta anar al parc a fer jocs d’aigua i castells de sorra. Ha estudiat a Irlanda, així que el seu accent és súper xulo i no us deixarà indiferents!

123.png

Sonia Khalili

TEACHER

Hola! Soc la Sonia i faig de professora d'anglès des del 2018! He ensenyat a llocs com a Portugal, a Suècia i ara a Barcelona. M'encanta l'snowboard i fer esport, explorar noves cultures i sobretot el seu menjar. Una altra de les meves grans passions és la psicologia, per això estic estudiant la carrera de psicologia i comportament i m'encanta

gije.png

Guille Lozano

TEACHER

Soc en Guille, un noi molt alegre i amb moltissima energia. Gaudeixo molt dels jocs i de fer somriure als alumnes, pero sobretot, m'encanta veure'ls aprendre i progressar.

-10%

10% de descompte
per al segon germà
UN DIA

€40

-15%

10% de descompteper al tercer germà
MITJA JORNADA

€90

Descompte

aconsegueix un descompte especial si vols reservar plaça tot l'estiu!
TOT EL DIA

€155*

consultar opció sense dinar

Troba el teu Curs

Carrer Viladomat, 94

08015, Barcelona

De Dilluns a Divendres de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00

Dissabtes de 10:00 a 14:00

Tel: 935316687

school@firstpageschool.es

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO3/2018 y Reglamento (UE) 2016/679 [RGPD]). Responsable del tractament: First Page English School. La finalitat es oferir i gestionar els nostres serveis d'oferta de cursos d'anglès. Drets: pots exercir els teus drets previstoa en els articles 15 a 22 del RGPD que es recullen en la nostra politica de privacitat.

Gràcies!

bottom of page