top of page

Escola d'anglès

First Page no és només una acadèmia d'anglès, sinó una escola. Oferim classes d'anglès per nens i nenes a partir d'un any amb la nostra pròpia metodologia. Tenim cursos d'anglès per adults que volen millorar el seu nivell i classes de preparació d'exàmens oficials com el First Certificate. També fem casals d'estiu, Nadal i Setmana Santa. Come learn in English!

La nostra escola

Amb tres aules totalment equipades i una biblioteca plena de llibres dividits per nivells, First Page és una petita escola on et sentiràs com a casa.

A les nostres classes treballem per despertar la curiositat de l'alumnat i desenvolupar el seu pensament crític per tal que gaudeixin d’allò que estan aprenent.

Alumnes i professors/es gaudeixen aprenent i ensenyant a través de la nostra metodologia única.

METODOLOGIA

Metodologia pròpia desenvolupada per experts per potenciar l'expressió oral i escrita en totes les edats. Provada arreu del món.

Ens trobaràs al barri de Sant Antoni, a l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona.

Tenim quatre aules adaptades per alumnes de totes les edats i una biblioteca amb llibres de tots els nivells.

HORARIS

Horaris flexibles pensats per aprofitar el màxim les classes.

La nostra escola

L'Entrada

A l’entrada trobareu sempre la nostra directora, la Clàudia, sempre preparant alguna classe o un nou casal, llesta per rebre-us.

L’entrada és el lloc de benvinguda que fa que us sentiu com a casa ja sigui per passar a saludar, per entrar a classe o simplement per demanar informació.

Biblioteca

Llegir és una gran forma d'aprendre un idioma! Per això, a First Page, potenciem la comprensió lectora del nostre alumna amb el programa de lectura independent.

Un cop per setmana, els alumnes venen a la biblioteca a fer sessions d’una hora i mitja, on llegeixen i treballen amb llibres adequats per la seva edat i nivell sota la supervisió dels nostres teachers.

També podeu agafar llibres en préstec per llegir-los a casa. Segur que en trobeu un que us agradi!

Yellow Classroom

Les classes a First Page no són només aules, són un conjunt d’estímuls amb què aprendre es converteix en una experiència dels 5 sentits.

Cada aula té el nom del color que la caracteritza.

La Yellow és la primera aula, que es veu des de fora.

Està plena de pòsters fets pel nostre alumnat per reflectir tot allò que anem aprenent.

La paret de vidre ens serveix de pissarra, i sovint hi escrivim i dibuixem per seguir practicant sense necessitar els llibres.

En aquesta aula fem classes a nens i nenes petites, alumnes d’ESO i adults. Per aquest motiu, hi ha pòsters i ajuts visuals de tots els nivells.