top of page

Escola d'anglès

First Page no és només una acadèmia d'anglès, sinó una escola. Oferim classes d'anglès per nens i nenes a partir d'un any amb la nostra pròpia metodologia. Tenim cursos d'anglès per adults que volen millorar el seu nivell i classes de preparació d'exàmens oficials com el First Certificate. També fem casals d'estiu, Nadal i Setmana Santa. Come learn in English!

La nostra escola

Amb tres aules totalment equipades i una biblioteca plena de llibres dividits per nivells, First Page és una petita escola on et sentiràs com a casa.

A les nostres classes treballem per despertar la curiositat de l'alumnat i desenvolupar el seu pensament crític per tal que gaudeixin d’allò que estan aprenent.

Alumnes i professors/es gaudeixen aprenent i ensenyant a través de la nostra metodologia única.

METODOLOGIA

Metodologia pròpia desenvolupada per experts per potenciar l'expressió oral i escrita en totes les edats. Provada arreu del món.

Ens trobaràs al barri de Sant Antoni, a l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona.

Tenim quatre aules adaptades per alumnes de totes les edats i una biblioteca amb llibres de tots els nivells.

HORARIS

Horaris flexibles pensats per aprofitar el màxim les classes.

La nostra escola

L'Entrada

A l’entrada trobareu sempre la nostra directora, la Clàudia, sempre preparant alguna classe o un nou casal, llesta per rebre-us.

L’entrada és el lloc de benvinguda que fa que us sentiu com a casa ja sigui per passar a saludar, per entrar a classe o simplement per demanar informació.