First Page no és només una acadèmia d'anglès, sinó una escola. Oferim classes d'anglès per nens i nenes a partir d'un any amb la nostra pròpia metodologia. Tenim cursos d'anglès per adults que volen millorar el seu nivell i classes de preparació d'exàmens oficials com el First Certificate. També fem casals d'estiu, Nadal i Setmana Santa. Come learn in English!

Escola d'anglès

La nostra escola

Amb tres aules totalment equipades i una biblioteca plena de llibres dividits per nivells, First Page és una petita escola on et sentiràs com a casa.

A les nostres classes treballem per despertar la curiositat de l'alumnat i desenvolupar el seu pensament crític per tal que gaudeixin d’allò que estan aprenent.

Alumnes i professors/es gaudeixen aprenent i ensenyant a través de la nostra metodologia única.

METODOLOGIA

Metodologia pròpia desenvolupada per experts per potenciar l'expressió oral i escrita en totes les edats. Provada arreu del món.

Ens trobaràs al barri de Sant Antoni, a l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona.

Tenim quatre aules adaptades per alumnes de totes les edats i una biblioteca amb llibres de tots els nivells.

HORARIS

Horaris flexibles pensats per aprofitar el màxim les classes.

La nostra escola

L'Entrada

A l’entrada trobareu sempre la nostra directora, la Clàudia, sempre preparant alguna classe o un nou casal, llesta per rebre-us.

L’entrada és el lloc de benvinguda que fa que us sentiu com a casa ja sigui per passar a saludar, per entrar a classe o simplement per demanar informació.

Biblioteca

Llegir és una gran forma d'aprendre un idioma! Per això, a First Page, potenciem la comprensió lectora del nostre alumna amb el programa de lectura independent.

Un cop per setmana, els alumnes venen a la biblioteca a fer sessions d’una hora i mitja, on llegeixen i treballen amb llibres adequats per la seva edat i nivell sota la supervisió dels nostres teachers.

També podeu agafar llibres en préstec per llegir-los a casa. Segur que en trobeu un que us agradi!

Yellow Classroom

Les classes a First Page no són només aules, són un conjunt d’estímuls amb què aprendre es converteix en una experiència dels 5 sentits.

Cada aula té el nom del color que la caracteritza.

La Yellow és la primera aula, que es veu des de fora.

Està plena de pòsters fets pel nostre alumnat per reflectir tot allò que anem aprenent.

La paret de vidre ens serveix de pissarra, i sovint hi escrivim i dibuixem per seguir practicant sense necessitar els llibres.

En aquesta aula fem classes a nens i nenes petites, alumnes d’ESO i adults. Per aquest motiu, hi ha pòsters i ajuts visuals de tots els nivells.

Blue Classroom

La segona aula és la Blue Classroom.

En poques escoles trobareu aules tant grans i espaioses.

La Blue té una pissarra, taules de grans i petits, gran espai per fer jocs i moure’ns, i fins i tot un projector.

Sovint convertim la Blue Classroom en una sala de cinema gràcies al projector.

Està plena de pòsters fets pels nostres alumnes, per reflectir tot allò que anem aprenent.

Aquesta és la classe de la Laia, la nostra 'profe' estrella del curs.

En aquesta aula fem classes a nens petits, alumnes d’ESO i adults. Per aquest motiu, hi ha pòsters i ajuts visuals de tots els nivells.

Purple Classroom

La tercera aula és la Purple Classroom.

De les nostres tres aules, la Purple és la més grossa de totes.

En aquesta aula fem classes per a infantil (P3-P4-P5) i bebès a partir d’1 any.

L’aula ens proporciona un espai ple de possibilitats amb taules i cadires de l’alçada dels nostres petits alumnes, joguines de tot tipus, pòsters, jocs i molt més.

L’aula ofereix un espai segur on gaudir mentre aprenem anglès.

Student
CARLA PIÑA

Mare d'alumna

„La manera de enseñar, la profesionalidad, el nivel y además la conexión y buen ambiente entre profe y alumnos."

Coneix les nostres Teachers

boss.png

Clàudia Muñoz

DIRECTORA

Soc la Clàudia i soc la Directora i fundadora de l'escola! He ensenyat Anglès a molts llocs, des de Regne Unit fins a Xina, però el meu lloc preferit és Barcelona! Les meves dues grans passions són la lectura i ensenyar, per això vaig decidir muntar una metodologia on pogués ensenyar a través de llibres i contes. 

laia.png

Laia Rabinad

TEACHER

Soc la Laia i soc professora a First Page. Ja es el meu segon any aqui i m'encanta!  M'apassiona l'educació i l'ensenyament de l'anglès i sobretot aprendre. Cada dia aprenc coses noves dels meus alumnes.

charlotte.png

Charlotte

Soy Charlotte y soy profesora y coordinadora de First Page. Aunque es mi primer año en First Page, llevo varios años trabajando en la enseñanza. Me encanta poder participar en el viaje de descubrimiento de mis alumnos y estoy muy contenta de formar parte de la familia de First Page.

COORDINADORA

julia.png

Júlia Muñoz

TEACHER

​Hello! Soc la Júlia, professora i coordinadora de casals a First Page. M'apassiona aprendre noves llengües i ensenyar-les tot jugant i rient amb el meu alumnat! Vaig aprendre anglès a Irlanda i d'Erasmus a Suècia.

gije.png

Guille Lozano

TEACHER

Soc en Guille, un noi molt alegre i amb moltíssima energia. Gaudeixo molt dels jocs i de fer somriure als alumnes, però sobretot, m'encanta veure'ls aprendre i progressar.

julian.png

Julian Lovreglio

Me llamo Julian y soy professor de inglés nativo. Mi madre es Americana y viví en Florida por más de 12 años. Creo que aprender debería ser algo divertido y orgánico y intento de crear espacios cómodos y positivos en mis clases. Es un placer formar parte del equipo First Page!

TEACHER

norbert.png

Norbert Karwas

BECARI

Hola! Soc el Norbert i vinc directe de des Polònia per fer les practiques d'Erasmus+. Soc un apassionat de la imatge i fotografia i m'agrada desenvolupar-me en aquests àmbits. M'encanta Barcelona, fer fotografies i vídeos de la ciutat em sembla genial!

natalka.png

Natalia Łobocka

Soc la Natalia i la meva aspiració és ser professora de Primària. Ensenyar és la meva gran passió, a través de la qual puc desenvolupar altres interessos com cantar o dibuixar. Aquestes pràctiques a Barcelona em permeten l'oportunitat d'explorar dues de les meves altres grans passions: viatjar i descobrir noves cultures.

BECARIA

123.png

Sonia Khalili

TEACHER

Hola! Soc la Sonia i faig de professora d'Anglès des del 2018! He ensenyat a llocs com a Portugal, a Suècia i ara a Barcelona. M'encanta l'snowboard i fer esport, explorar noves cultures i sobretot el seu menjar. Una altra de les meves grans passions és la Psicologia, per això estic estudiant la carrera de Psicologia i Comportament, i m'encanta!

Troba el teu Curs

Carrer Viladomat, 94

08015, Barcelona

De Dilluns a Divendres de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00

Dissabtes de 10:00 a 14:00

Tel: 935316687

school@firstpageschool.es