top of page

Coneix els nostres professors d'anglès
Vols saber qui et farà classe? Qui seran els teus teachers? Els nostres professors d'anglès es presenten!

boss.png

Clàudia Muñoz

DIRECTORA

Soc la Clàudia i soc la Directora i fundadora de l'escola! He ensenyat anglès a molts llocs, des de Regne Unit fins a Xina, però el meu lloc preferit és Barcelona!  Les meves dues grans passions són la lectura i ensenyar, per això vaig decidir muntar una metodologia on pugués ensenyar a través de llibres i contes. 

laia.png

Laia Rabinad

TEACHER

Soc la Laia i soc professora a First Page. Ja es el meu segon any aqui i m'encanta!  M'apassiona l'educacio i l'ensenyament de l'angles i sobretot aprendre cada dia aprenc coses noves dels meus alumnes.

charlotte.png

Charlotte

Soy Charlotte y soy profesora y coordinadora de First Page. Aunque es mi primer año en First Page, llevo varios años trabajando en la enseñanza. Me encanta poder participar en el viaje de descubrimiento de mis alumnos y estoy muy contenta de formar parte de la familia de First Page.

COORDINADORA

gije.png

Guille Lozano

TEACHER

Soc en Guille, un noi molt alegre i amb moltissima energia. Gaudeixo molt dels jocs i de fer somriure als alumnes, pero sobretot, m'encanta veure'ls aprendre i progressar.

julian.png

Julian Lovreglio

Me llamo Julian y soy professor de inglés nativo. Mi madre es Americana y viví en Florida por más de 12 años. Creo que aprender debería ser algo divertido y orgánico y intento de crear espacios cómodos y positivos en mis clases. Es un placer formar parte del equipo First Page!

TEACHER

julia.png

Júlia Muñoz

TEACHER

​Hello! Soc la Júlia, professora i coordinadora de casals a First Page. M'apassiona aprendre noves llengües i ensenyar-les tot jugant i rient amb el meu alumnat! Vaig aprendre anglès a Irlanda i d'Erasmus a Suècia.

norbert.png

Norbert Karwas

BECARI

Hola! Soc el Norbert i vinc directe de des Polònia per fer les pràctiques d'Erasmus +. Soc un apassionat de la imatge i fotografia i m'agrada desenvolupar-me en aquests àmbits. M'encanta Barcelona, i fer fotografies i vídeos de la ciutat em sembla genial!

natalka.png

Natalia Łobocka

Soc la Natalia y la meva aspiració és ser professora de primària. Ensenyar és la meva gran passió, a través de la qual puc desenvolupar altres interessos com cantar o dibuixar. Aquestes pràctiques a Barcelona em permeten l'oportunitat d'explorar dues de les meves altres grans passions: viatjar i descobrir noves cultures

BECARIA

123.png

Sonia Khalili

TEACHER

Hola! Soc la Sonia i faig de professora d'anglès des del 2018! He ensenyat a llocs com a Portugal, a Suècia i ara a Barcelona. M'encanta l'snowboard i fer esport, explorar noves cultures i sobretot el seu menjar. Una altra de les meves grans passions és la psicologia, per això estic estudiant la carrera de psicologia i comportament i m'encanta

bottom of page