top of page

Jurassic - Week 1 del casal d'estiu!

Quina setmana més divertida hem passat al casal d'estiu!


Sabeu quina és la temàtica d'aquest any? Sí, crec que alguns ho heu endevinat! És Fantastic Lands! I durant les properes 8 setmanes tenim preparats mons increibles per passar un estiu ple d'aventures i diversió!


Hem engegat el casal d'estiu amb la setmana de Jurassic! I ja sabem què vol dir això: DINOSAURES!


Com podeu veure hem après moltes coses aquesta setmana i l'Archie ens ha acompanyat en tot moment!


El dimarts vam arribar encara una mica cansats del sant joan i vam fer algunes activitats per aprendre sobre la temàtica dels dinossaures i per conèixer-nos una mica millor!


Vam descobrir que hi ha molts tipus de dinosaures: setgosaurus, tyranosaurus, brontosaurus.. i hem fet un titella!I també vam descobrir que els dinosaures ja no existeixen i que nom és els podem estudiar a través dels fòssils, aixói que vam fer-ne us quants!


El dimecres va ser un dia intens també!


Vam començar el dia fent alguns jocs i dissenyant els nostres dinosaurres i després del parc va ser el moment de començar amb els nostres VOLCANS!! Hem trigat tres dies en acabar-los! El primer, els vam modelar, el segon els vam pintar i el tercer, avui, els hem fet explotar!


Us deixem algunes fotos per a que vegueu:


El dijous va ser el dia sobre rodes, o el que nosaltres en diem el Day on Wheels!

vam anar al Mercat de Sant Antoni a patinar, and look, we had a lot of fun!!A First Page ensenyem anglès amb una metodologia dinàmica i divertida, basada en aprendre a través de les experiències i els contes i per això dissenyem un casal ple d'aventures i diversió! To ti que aquesta setmana no hem anat a la piscina, sí que hem fet una gincama d'aigua i els vídeos... aquests els deixem per les famílies!


Si heu vingut aquesta setmana al casal d'estiu de FCirst Page, recordeu que teniu una carpeta del dirve plena de fotos i vídeos d'aquesta setmana!


Next week és la setmana de Candyland i farem cactivitats d'allò més dolces! Anirem al museu de la xocolata, anirem a la piscina, farem slime de xocolata! Queden 2 places per si hi ha algú que s'ho repensi i vulgui apuntar-se una setmana més!


Have a good weekend!


5 views0 comments

コメント


bottom of page